KATHRINEMARIE

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Tag plads

september @ 10:30 - 17:00

kr950
Regina og Kathrine invitere dig til en dag med fyldt med samtaler, og bevægelse. Det er en workshop der vil støtte dig til en større bevidsthed om din egen krop. Give dig en bedre føling med hvor din krop befinder sig i rummet og verden og dermed større forståelse for hvor du selv starter og slutter. Du vil have opleve en ny fortrolighed med din krop og fremover vil du have nemmere ved at give din krop lov til at tage plads i verden.
Med andre ord – du kommer ikke bare til at tage plads på workshoppen, du kommer til at tage plads i dit liv.
Vi skal danse groove – som er verdens letteste dans. Alle kan deltage, også dig som ikke tror du kan danse. Kathrine facilitere Groove dansen, med henblik på at få dig til at slappe af i din krop, og bevæge dig på den måde som du finder aller aller bedst. Dette handler ikke om præstation, men om hvordan det føles indeni.
Regina vil invitere os med på en workshop, hvor temaet er at danse sig sexet. Dette kan for nogen lyde fristende og for andre skræmmende. Sexet er noget der bor inde i dig, og selvom det kan virke skræmmende at lukke ud, så får du efter workshoppen en helt ny frihed i at opleve at din sexyness udelukkende handler om dig selv.
Du kan desuden være fuldstændig stille i kroppen og stadig være mere sexet.
Men det er du nød til at dukke op for at opleve.😉

Detaljer

Dato:
september
Tidspunkt:
10:30 - 17:00
Pris:
kr950
Begivenhed Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.kathrinemarie.dk/tag-plads/

Sted

Værkeriet
Telmanyisvej 4
Sjællands Odde, 4583 Danmark
+ Google Maps

Arrangør

Kathrinemarie
Telefon
28701626
E-mail
kathrinelevald@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside